Skip to main content

Μπαράζ κλοπών στην Πιερία-Τι εξιχνίασαν οι αστυνομικοί

Σε μια περίπτωση οι δράστες διέρρηξαν αυτοκίνητο στο οποίο υπήρχαν δύο τσάντες από τις οποίες σύμφωνα με τον παθόντα άρπαξαν 2.400 ευρώ.

Συνεχείς εξιχνιάσεις κλοπών από διάφορα μέρη είχαμε από αστυνομικούς υπηρεσιών της Πιερίας.

Συγκεκριμένα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών 53 και 49 ετών καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιούνιο μπήκαν σε γραφείο 71χρονου στην Κατερίνη και χωρίς να γίνουν αντιληπτές αφαίρεσαν από το πορτοφόλι του χρηματικό ποσό 350 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση, σχηματίσθηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Κατερίνης δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών ηλικίας 49 και 51 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τον περασμένο Ιούλιο αφαίρεσαν από όχημα σε περιοχή της Πιερίας δύο τσάντες οι οποίες περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Τέλος από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας - Κολινδρού, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου και 42χρονης, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τον περασμένο Ιούλιο, διέρρηξαν όχημα σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσαν μία τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.