Skip to main content

Στα λευκά η Θεσσαλονίκη με χιονοκαταιγίδα - Κλειστοί δρόμοι(φωτο+vid)

Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται στα ορεινά της Θεσσαλονίκης, σε ανατολικές περιοχές, σε δυτικές, αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Νέο κύμα πυκνής χιονόπτωσης εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και στους περιφερειακούς δήμους.

Έντονη χιονόπτωση από τις 21.00 σημειώνεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου δρόμοι, πλατείες και παραλία έχουν καλυφθεί με χιόνι, ενώ το έχει στρώσει ήδη σε Τούμπα, Χαριλάου, Καλαμαριά αλλά και σε Συκιές, Πολίχνη, Ξηροκρήνη, Εύοσμο και Αμπελόκηπους. Με πυκνό στρώμα χιονιού έχουν καλυφθεί, εξάλλου, τα ορεινά της Θεσσαλονίκης Φίλυρο, Ρετζίκι, Πανόραμα καθώς και οι περιοχές του δήμου Θερμαϊκού.

Σε πολλά σημεία η χιονόπτωση έχει χαρακτηριστικά χιονοκαταιγίδας.

Με μεγάλες δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό αλλά και στους κεντρικούς άξονες του πολεοδομικού συγκροτήματος, σε κάποιους μάλιστα είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ολονύχτια μάχη για να κρατηθεί ανοιχτή η Περιφερειακή

Ήδη από νωρίς το μεσημέρι σοβαρά προβλήματα είχε το δίκτυο σε Ρετζίκι, Φίλυρο, Ωραιόκαστρο, Πλαγιάρι, στην Εγνατία Οδό στο Δερβένι και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών.

Η θερμοκρασία έχει πέσει κάτω από το μηδέν ενώ στη διάρκεια της νύχτας ο παγετός θα είναι ολικός,

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο Σάββατο νωρίς το μεσημέρι, σε όλο τον πολεοδομικό ιστό.

Οδός Τσιμισκή

Πτώση κολόνας στην οδό Λαγκαδά. Διαβάστε περισσότερα εδώ


Νεάπολη

 

Λεωφόρος Νίκης

 

Πλατεία Αντιγονιδών

 

 

Οδός Αριστοτέλους

 

Πλατεία Αρχαίας Αγοράς

Μεγάλου Αλεξάνδρου-Νέα Παραλία

 

Φωτογραφίες - northmeteo