Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σοκ στη Νεάπολη για τον 35χρονο που πέθανε από κορωνοϊό

Η είδηση του θανάτου του 35χρονου πατέρα ενός κοριτσιού 1,5 ετών, σκόρπισε θλίψη αλλά και ανησυχία στη Νεάπολη όπου έμενε τα τελευταία χρόνια.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης από τον χαμό του 35χρονου, ο οποίος κατέληξε σήμερα από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα.

Η είδηση του θανάτου του 35χρονου πατέρα ενός κοριτσιού 1,5 ετών, σκόρπισε θλίψη αλλά και ανησυχία στην περιοχή όπου έμενε τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Νεκρός από κορωνοϊό 35χρονος χωρίς υποκείμενο νόσημα

Οι γείτονες του 35χρονου ξυλουργού, που εργαζόταν σε κατάστημα με έπιπλα, κάνουν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια.

«Δεν γνωρίζαμε ότι έχει αρρωστήσει. Πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα τον είδαμε με τη γυναίκα του και το παιδί του έξω στη γειτονιά», αναφέρει γυναίκα, που μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον άτυχο άντρα.

Ο 35χρονος νόσησε πριν από δέκα ημέρες με ήπια συμπτώματα και δύο ημέρες αργότερα προσήλθε στο νοσοκομείο «Άγ. Δημήτριος».

Ο ασθενής αντιμετωπίσθηκε από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του στο νοσοκομείο ως ασθενής covid-19 καθώς είχε όλα τα συμπτώματα. Τα δύο πρώτα τέστ που έγιναν στον 35χρονο είχαν βγει αρνητικά. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία το Μ.Σάββατο και σήμερα τα ξημερώματα κατέληξε.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Τι εξετάζουν οι γιατροί για τον θάνατο του 35χρονου

Αύριο το πρωί ο δήμος Νεάπολης – Συκεών, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Αντώνη Σαουλίδη, πρόκειται να προχωρήσει στην απολύμανση της περιοχής και συγκεκριμένα του δρόμου, των κάδων,  των πεζοδρομίων και όσων άλλων σημείων είναι απαραίτητο.