Skip to main content

Πυλαία-Χορτιάτης: Νέα παράταξη από το «Νέο πρόσωπο για το δήμο»

Το «Νέο πρόσωπο για το δήμο» συγκρότησε τριμελή επιτροπή που θα προχωρήσει σε συζητήσεις για τους όρους και τις προϋποθέσεις συνεργασίας.

Τη δυνατότητα συνεργασίας με την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη με στόχο τη δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης διερευνά η Παράταξη «Νέο πρόσωπο για το δήμο», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της voria.gr (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, το «Νέο πρόσωπο για το δήμο» εκτιμώντας όλους τους πολιτικούς παράγοντες που επικρατούν στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη σε συνδυασμό με την επιτυχημένη θητεία της στο Δημοτικό συμβούλιο, αλλά και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται αποφάσισε να συγκροτήσει τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους Αγγελινούδη Βάιο, Γαβρή Κων/νο και Ζωίδη Βασίλειο με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει σε συζητήσεις για τους όρους και τις προϋποθέσεις συνεργασίας για την σύσταση Νέας Αυτοδιοικητικής Παράταξης

Εφόσον αποφασιστεί η συνεργασία με την αντιπολίτευση επικεφαλής της οποίας είναι ο πρόεδρος της Εγνατία Οδός Α.Ε. Απόστολο Αντωνούδη, η επιτροπή θα αναλάβει και την υλοποίηση χρονοδιαγράμματος για την εκλογή του επικεφαλής υποψηφίου Δημάρχου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παράταξη εξέφρασε την υποστήριξή της στον επικεφαλής της Παράταξης Νίκο Νυφούδη για την πορεία που επέλεξε στον Δήμο Θεσσαλονίκης.