Skip to main content

Ομάδα της Super League 1 ψάχνει προπονητή σε αγγελία!

Πρακτικά τεχνικό αναζητά αυτή τη στιγμή μόνο μια ομάδα πρώτης κατηγορίας, ο Άρης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και η ομάδα που ενδιαφέρεται σχετικά

Aγγελία για ομάδα της Super League 1 που αναζητά προπονητή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα εύρεσης ποδοσφαιρικής εργασίας «Futboljobs».

Όπως μεταδίδει το «Sport24», καθημερινά δημοσιεύονται αγγελίες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία έχει αγγλική και ισπανική έκδοση.

Μια εξ αυτών αναρτήθηκε πριν από δυο ημέρες και έχει ελληνικό χρώμα. Αφορά ομάδα της Super League 1 - δεν αποκαλύπτεται το όνομά της - που αναζητά προπονητή μέσω της συγκεκριμένης σελίδας. «Αναζητείται προπονητής για ομάδα της ελληνικής πρώτης κατηγορίας», είναι ο τίτλος της αγγελίας ενώ στην περιγραφή της αγγελίας αναφέρεται:

«Ψάχνουν έναν προπονητή με εμπειρία για ομάδα της ελληνικής Super League». Ποια είναι τα προαπαιτούμενα για την κάλυψη της θέσης σύμφωνα με την αγγελία;

«1) Προπονητές με ευρωπαϊκή εμπειρία 2) Δεν γίνονται δεκτοί προπονητές που δεν έχουν εμπειρία σε πρώτη κατηγορία 2) Η επαφή μπορεί να γίνει είτε απευθείας με τους ενδιαφερόμενους προπονητής είτε με ατζέντηδες που έχουν 100% εξουσιοδότηση από τους ενδιαφερόμενους προπονητές».

Ως αμοιβή δίδεται 15.000 - 20.000 ευρώ καθαρά μηνιαίως (150.000 - 200.000 ετησίως), ενώ προβλέπονται μπόνους, σπίτι και εισιτήρια για πτήσεις. Πρακτικά προπονητή αναζητά αυτή τη στιγμή μόνο μια ομάδα πρώτης κατηγορίας, ο Άρης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και αυτή η ομάδα που ενδιαφέρεται μέσω της αγγελίας.