Skip to main content

Ωραιόκαστρο: Πλήθος κόσμου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Οι μαθητές απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ τον τόνο στην παρέλαση έδωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Ωραιοκάστρου.

Με επετειακές εκδηλώσεις και μαθητικές παρελάσεις στο σύνολο των δημοτικών ενοτήτων που συναπαρτίζουν τον δήμο Ωραιοκάστρου εορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στην έδρα του δήμου, το Ωραιόκαστρο, οι εκδηλώσεις άρχισαν στις 10.00 το πρωί με δοξολογία στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας εντός του ιερού ναού, ενώ στις 10.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Ωραιοκάστρου από τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη και εκπροσώπους φορέων. Εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου στεφάνι κατέθεσε ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης κι εκ μέρους της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρης Μπάτος.

Οι επετειακές εκδηλώσεις στο Ωραιόκαστρο κορυφώθηκαν με τη μαθητική παρέλαση. Οι μαθητές απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ τον τόνο στην παρέλαση έδωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Ωραιοκάστρου. Τη μαθητική παρέλαση στο Ωραιόκαστρο παρακολούθησε κι ο βουλευτής Δημήτρης Βαρτζόπουλος.