Skip to main content

ΠΑΟΚ: Ευκαιρίες και συμπεράσματα από Φερέιρα στο φιλικό με Δόξα

Φιλική αναμέτρηση προκειμένου να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική δράση θα δώσει ο ΠΑΟΚ το απόγευμα στη Δράμα κόντρα στην τοπική Δόξα

Την ευκαιρία να βγάλει κάποια συμπεράσματα, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πολλά αγωνιστικά λεπτά μέχρι σήμερα, θα έχει ο Αμπέλ Φερέιρα στη σημερινή φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Δόξα, στη Δράμα, στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος.

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Μαουρίσιο προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην αποστολή, ενώ ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για τον επικείμενο αγώνα, προκειμένου να προφυλαχθεί.

Την ίδια ώρα, Λέο Μάτος και Άντερσον Εσίτι λείπουν με ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Μίσιτς για λόγους αποφόρτισης, καθώς και ο τραυματίας Βέρνμπλουμ.

Στην αποστολή του Δικεφάλου για την φιλική αναμέτρηση είναι οι εξής: Παπαδόπουλο, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Πέλκας, Στοχ, Λάμπρου, Ζαμπά, Άκπομ, Ντάικο, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Σαλαμούρας, Παναγιώτου και Γρόσδης.