Skip to main content

Πατούλης από Πέλλα: Δημοψήφισμα εδώ και τώρα για το Σκοπιανό (video)

«Από την Έδεσσα και από τα ιερά χώματα της Πέλλας υπάρχει ένα μήνυμα: Η Μακεδονία είναι ελληνική», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Την άμεση διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ονομασία των Σκοπίων ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, από το βήμα της συγκέντρωσης για τη Μακεδονία στην Πέλλα. 

«Από την Έδεσσα και από τα ιερά χώματα της Πέλλας και από 24 πόλεις από όλη την Ελλάδα, υπάρχει ένα μήνυμα: Η Μακεδονία είναι ελληνική και θα παραμείνει ελληνική, να το καταλάβει ο κ. Κοτζιάς», τόνισε ο κ. Πατούλης.
 
Συνεχάρη από καρδιάς «όλους εκείνους τους άοκνους διοργανωτές που χωρίς χρώματα, μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση θα προχωρήσουν μπροστά με μια σημαία: την ελληνική» και κατέληξε: «Θέλω να συγχαρώ και όλους τους δημάρχους της Μακεδονίας που σήμερα βρίσκονται εδώ, σε όλες τις πόλεις. Από την Έδεσσα θέλω να φέρω ένα μήνυμα: ότι ενωμένοι θα νικήσουμε και θα καταλάβουν εκείνοι που νομίζουν ότι θα δεχτούμε αλυτρωτισμούς και ονόματα σε εκείνους που δεν ανήκουν, να οπισθοχωρήσουν εδώ και τώρα. Δημοψήφισμα εδώ και τώρα».