Skip to main content

Περίπου 6.000 εισιτήρια ζητάει ο ΠΑΟΚ για Ξάνθη - Θετικοί οι Ακρίτες

Οι παράγοντες της θρακικής ομάδας φέρονται πρόθυμοι να συναινέσουν στο αίτημα του Δικεφάλου για 6.000 εισιτήρια, για τις ανάγκες των οπαδών του

Με... εκστρατεία φαίνεται ότι θα μοιάζει η μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, στις 31 Μαρτίου.

Μετά την παρουσία περισσότερων από 1.000 φίλων του Δικεφάλου του Βορρά στο Αγρίνιο, στη νίκη επί του Παναιτωλικού, παρά, μάλιστα, την απαγόρευση μετακίνησης με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, όλα δείχνουν ότι οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» θα κατακλύσουν και τα «Πηγάδια».

Σύμφωνα με δημσσίευμα της εφημερίδας Metrosport, αυτήν τη φορά δεν θα υπάρξει απαγόρευση μετακίνησης, οργανωμένης ή μεμονωμένης και, πλέον, το βασικό ζητούμενο είναι πώς θα εξασφαλιστούν όσο το δυνατό περισσότερα εισιτήρια για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και το βασικό αίτημα με το οποίο θα μεταβούν σε αυτήν οι εκπρόσωποι των «ασπρόμαυρων» είναι να εξασφαλίσουν τον μέγιστο αριθμό εισιτηρίων που μπορεί να δοθεί.

Αυτός είναι περίπου 6.000 εισιτήρια και θα καθοριστεί επακριβώς στη διάρκεια της σύσκεψης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, και οι παράγοντες της θρακικής ομάδας είναι θετικοί στο να συναινέσουν στο συγκεκριμένο αίτημα του Δικεφάλου.