Skip to main content

Πύργος: Στοχοποίηση καταγγέλλει ασθενής με κορωνοϊό (vid)

Μια 58χρονη γυναίκα που συμμετείχε στο γκρουπ που ταξίδεψε στους Άγιους Τόπους στο Ισραήλ, αναφέρει πως είναι δακτυλοδεικτούμενη.

Δακτυλοδεικτούμενη αναφέρει πως είναι 58χρονη από τον Πύργο Ηλείας που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό ως μια εκ των εκδρομέων στο γκρουπ που βρέθηκε στους Άγιους Τόπους.

Όπως τόνισε η 58χρονη μιλώντας στο Mega: «Την Τετάρτη με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχετε ταξιδέψει και παρακαλώ να έρθετε, να κάνουμε μία εξέταση. Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα, ούτε πυρετό, ούτε βήχα, πήγα έκανα την εξέταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδος, μου είπαν ότι είμαι θετική, μου είπαν να είμαι σε κατ’οίκον περιορισμό. Και είμαι.

Βγήκαμε, το είπαμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο, αλλά ό,τι και να είχαμε, και λέπρα να είχαμε, και AIDS να είχαμε, δεν έχει δικαίωμα κανένας να παίζει με τον πόνο του άλλου».

Από την πλευρά του, ο γιος της 58χρονης, Μανώλης Καλογερόπουλος, ανέφερε ότι η μητέρα του δεν έχει κανένα σύμπτωμα και μέχρι να διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό, κυκλοφορούσε κανονικά στον Πύργο και συναναστρεφόταν με κόσμο.