Skip to main content

Προετοιμάζονται για ακραία καιρικά φαινόμενα στον Έβρο

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα , χιονοπτώσεις και παγετό τη νέα χειμερινή περίοδο που ξεκινά.

Για τον χειμώνα που έρχεται και για την έγκαιρη και σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων που φέρνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες και η κακοκαιρία προετοιμάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με κύρια θέματα σχετικά με την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού κατά τη νέα χειμερινή περίοδο θα συζητήσει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Η σύσκεψη του Σ.Ο.Π.Π. θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα: 11:30 π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ενόψει της νέας χειμερινής περιόδου, καλούμε σε σύσκεψη τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, με σκοπό τη λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού κατά τη νέα χειμερινή περίοδο.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα: 11:30 π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Καραολή & Δημητρίου 40, Αλεξ/πολη). Την ανωτέρω ημέρα και ώρα θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις, σε θέματα των συνημμένων Παραρτημάτων ‘’Α’’ και ‘’Β’’. Η συμμετοχή των αποδεκτών της παρούσης κρίνεται απαραίτητη ιδιαίτερα των Δημάρχων ή των Αντιδημάρχων με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες αυτών.