Skip to main content

Πρώτοι σε υπέρβαση του ορίου ταχύτητας οι Θεσσαλονικείς

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, στο οδικό δίκτυο τις Θεσσαλονίκης έγιναν οι περισσότερες παραβάσεις πανελλαδικά-Υψηλοί αριθμοί σε Σέρρες και Κιλκίς.

Πάνω από την Αθήνα αλλά και την Κρήτη βρέθηκε η Θεσσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα όσον αφορά τις τροχονομικές παραβάσεις όπως προκύπτει από την ενημέρωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ γνωστή και ως «Η παράβαση της εβδομάδας».

Όπως αναφέρεται στα σχετικά στοιχεία, οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης (677), της Αττικής (655), στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (471), στο οδικό δίκτυο των Σερρών (372) και του Κιλκίς (359).

Για τους παραπάνω ελέγχους συγκροτήθηκαν 1.350 συνεργεία της Τροχαίας σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά 31.010 οχήματα και βεβαιώθηκαν 6.440 παραβάσεις για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.