Skip to main content

Renovation Festival: Η τέχνη του δρόμου επιστρέφει στον Λαγκαδά

Το Renovation Festival εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε από μία παρέα νέων οι οποίοι τρέφουν αγάπη για τις τέχνες του δρόμου.

Γκράφιτι, μοντέρνοι χοροί, BMX show, beatbox show, live μουσική, τουρνουά μπάσκετ 3×3 Djs και δράσεις αλληλεγγύης είναι η σύνθεση του φετινού 3ου Renovation Festival στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Το Renovation Festival εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε από μία παρέα νέων οι οποίοι τρέφουν αγάπη για τις τέχνες του δρόμου. Έτσι , δημιούργησαν μία ομάδα εθελοντών, η οποία συνεργάζεται με τον Δήμο Λαγκαδά και τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής που στηρίζουν τις δράσεις, χρωματίζοντας σχολεία και γειτονιές .

«Σκοπός μας είναι η συνάντηση και συνεύρεση καλλιτεχνών με κοινό στοιχείο την street κουλτούρα , εστιάζοντας στο να ξεχυθούν χρώματα δημιουργώντας όμορφες εικόνες στους μουντούς και απρόσωπους τοίχους.

Τέλος είναι χαρά μας που μπορούμε να δώσουμε το ερέθισμα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με παρόμοιες καλλιτεχνικές ανησυχίες - δραστηριότητες. Ίσως ανακαλύψετε κάποιο κρυφό σας ταλέντο!» αναφέρουν στο κάλεσμα τους οι διοργανωτές.