Skip to main content

Σε Κορωπί και Σπάτα το πρωί της Πέμπτης ο Αυγενάκης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα δει μέρος της προπόνησης των μικρών γκρουπ που συνέθεσαν οι προπονητές των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα επισκεφθεί αύριο το πρωί ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει προγραμματίσει να μεταβεί στις 11:30 π.μ. στο «Γ. Καλαφάτης», για να δει μέρος της προπόνησης των μικρών προπονητικών γκρουπ που έχει συγκροτήσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω περιορισμένων προπονήσεων των ομάδων, ενώ στις 12.:15 μ.μ. θα πάει και στο προπονητήριο της ΑΕΚ στα Σπάτα, για να παρακολουθήσει το αντίστοιχο προπονητικό πρόγραμμα του Μάσιμο Καρέρα και των παικτών της «Ένωσης».

Σημειώνεται πως οι επισκέψεις του Λευτέρη Αυγενάκη είναι στο πλαίσιο των προσωπικών ελέγχων που θέλει να κάνει ο ίδιος, μετά το πρώτο πράσινο φως που δόθηκε προς τις ομάδες της Super League, για να ξεκινήσουν προπονήσεις στα προπονητικά κέντρα τους, αλλά σε μικρά γκρουπ των 6-8 παικτών.