Skip to main content

Σε λειτουργία τα γραφεία του υποψ. δημάρχου Παύλου Μελά, Γ. Λίλτση

Τα γραφεία της παράταξης, που βρίσκονται στην οδό Σινά 11 στην Σταυρούπολη, λειτουργούν πλέον καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 6 το απόγευμα

Την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά και γιατρός Γιώργος Λίλτσης.

Τα γραφεία της παράταξης, που βρίσκονται στην οδό Σινά 11 στην Σταυρούπολη, λειτουργούν πλέον καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 6 το απόγευμα. (Τηλ. Επικοινωνίας: 2313 060712).

«Ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας, στον δήμο που όλοι αγαπάμε» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Την ίδια ώρα, η επικοινωνία της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» με τα στελέχη της παράταξης και τους δημότες Παύλου Μελά γίνεται και μέσω της ιστοσελίδας www.liltsis.gr.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται 24ώρες το 24ωρο για τις δράσεις, το πρόγραμμα, τους υποψηφίους και τις ανακοινώσεις της δημοτικής παράταξης που διεκδικεί τη διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά, ενώ μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις και τα ερωτήματά τους στη διεύθυνση info@liltsis.gr.