Skip to main content

Σήμερα ξεκινά το 39ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς

Η φήμη του φεστιβάλ ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και έτσι καταφθάνουν σε αυτό όχι μόνο Έλληνες αλλά και επισκέπτες από γειτονικές χώρες.

Στο Νεστόριο Καστοριάς, στις όχθες του Αλιάκμονα, μέσα σε μία καταπράσινη κοιλάδα που διασχίζει το ποτάμι, αναμένονται και φέτος χιλιάδες επισκέπτες, με αφορμή το River Party, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά και κατασκηνωτικά γεγονότα του καλοκαιριού στην Ελλάδα.

Φέτος, είναι η 39η διοργάνωση, που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει πέντε μέρες, με άφθονη μουσική, από ελληνικά και ξένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες, αλλά και guests έκπληξη, που θα παρουσιαστούν σε τέσσερις διαφορετικές σκηνές.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η φήμη του ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και έτσι καταφθάνουν για το φεστιβάλ επισκέπτες και από γειτονικές χώρες. Στο φεστιβάλ υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι για κατασκήνωση (υπάρχουν τέσσερις ζώνες κατασκήνωσης: Παράδεισος, Ζούγκλα, Χαβάη και Ινδιάνικο Χωριό), για όσους αποφασίσουν να μείνουν ένα πενθήμερο μέσα στην φύση, όπου εκτός από μουσική θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις πολιτισμού και παράλληλες δραστηριότητες (εκδρομές,  αθλοπαιδείες, βουτιές στο ποτάμι). Στον χώρο του φεστιβάλ, υπάρχει οργανωμένο εστιατόριο, σημεία πώλησης γρήγορου φαγητού, φούρνος και μπαρ για ποτά και καφέδες.

Στις σκηνές που φιλοξενούν τους καλλιτέχνες, η μουσική δεν σταματά από νωρίς το πρωί, έως και μετά τα μεσάνυχτα. Φέτος, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μεταξύ άλλων τους: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Μαρίνα Σάττι, Τζίμη Πανούση, Μαρίζα Ρίζου, Xaxakes, Νατάσσα Μποφίλιου, Μπάμπη Στόκα, Ιμάμ Μπαϊλντί, Γιάννης Ζουγανέλης, Μέλισσες κ.α., καθώς επίσης ξένα καλλιτεχνικά σχήματα και Djs.

Από τον χώρο του φεστιβάλ, θα εκπέμπεται ραδιοφωνικό πρόγραμμα από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, που θα μεταφέρουν ζωντανά όσα συμβαίνουν στο φεστιβάλ, μέσω του River Party Radio, για όλο το 24ωρο, από την σελίδα του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site του Φεστιβάλ κάνοντας κλικ εδώ.