Skip to main content

Τα είπε με Βούγια ο Γιώργος Αρβανίτης - Κοντά σε συμφωνία

Οι πρώην αντιδήμαρχος και ο επικεφαλής της ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης συζήτησαν για αρκετή ώρα και οι συγκλίσεις ήταν πολύ περισσότερες από τις διαφορές.

Γράφει ο Σαλονικιός

Άλλος ένας εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος ενδέχεται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης». Αναφέρομαι στον πρώην αντιδήμαρχο του Γιάννη Μπουτάρη, τον Γιώργο Αρβανίτη ο οποίος συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης με τον επικεφαλής του συνδυασμού Σπύρο Βούγια, στο Οβάλ.

Σύμφωνα με την πηγή μου οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα και οι συγκλίσεις ήταν πολύ περισσότερες από τις διαφορές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχει γόνιμο έδαφος για συνεργασία, ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό ο Αρβανίτης. Το μόνο πρόβλημά του, όπως εξήγησε στον Βούγια, είναι ότι πιέζεται αρκετά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Σε κάθε περίπτωση ο δημοτικός σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας» θα απαντήσει μέσα στις επόμενες δυο τρεις μέρες, αλλά η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως τελικά θα πει το «ναι».

Στο μεταξύ ο Σπύρος τρέχει παράλληλα, τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων στις πέντε δημοτικές ενότητες του δήμου καθώς και στην Τριανδρία. Ήδη, στην Ε’ Ενότητα έχει στελεχωθεί σε προχωρημένο βαθμό το ψηφοδέλτιο στο οποίο θα συμμετάσχει και η Αργυρώ Κουράκη. Στην Δ’ ο συνδυασμός θα στηρίξει ψηφοδέλτιο υπό τον τίτλο «ΠΟΛΗχρωμη Τούμπα» ο οποίος παραπέμπει ευθέως και στο όνομα του συνδυασμού, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι διεργασίες και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες (Α’, Β’, Γ’ και Τριανδρία).

Παράλληλα, τις ημέρες αυτές ξεκινούν οι εργασίες για την προετοιμασία του εκλογικού κέντρου, τα εγκαίνια του οποίου έχουν προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου. Θυμίζω πως πρόκειται για το παλιό στέκι «Άριστον», με τα πεντανόστημα σουτζουκάκια, επί της Δημ. Γούναρη 13, λίγα μέτρα κάτω από την Τσιμισκή.