Skip to main content

Συνεχίζεται η απομάκρυνση περιπτέρων στον δήμο Νεάπολης Συκεών

Τα συνεργεία βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στους δρόμους προκειμένου να κατεδαφίσουν και να απομακρύνουν 9 ακόμη εγκαταλειμμένα περίπτερα.

Νέο κύκλο απομάκρυνσης των περιπτέρων από τα πεζοδρόμια και την απόδοση του δημόσιου χώρου στους πολίτες άνοιξαν τα συνεργεία του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων τυπικών διαδικασιών, τα συνεργεία βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στους δρόμους προκειμένου να «κατεδαφίσουν» και να απομακρύνουν εννέα ακόμη εγκαταλειμμένα πλέον περίπτερα από κομβικά σημεία που δυσχέραιναν την κίνηση των πεζών.

Σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου, όπως και χθες, Δευτέρα 10 Αυγούστου, τα συνεργεία «μετακόμισαν» στην οδό Αλ. Παπαναστασίου στις Συκιές, στην περιοχή του Φωτισμένου Βράχου, από όπου απομακρύνθηκαν δυο περίπτερα. Τις προηγούμενες ημέρες άλλα δύο απομακρύνθηκαν από τα πεζοδρόμια των οδών Επταπυργίου στις Συκιές (περιοχή Κόκορα) και λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου με Κύπρου.

«Χωρίς χρονοτριβή, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και δοθεί το ‘‘πράσινο φως’’ από την Υπηρεσία, είμαστε έτοιμοι για την απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων και μη λειτουργούντων περιπτέρων και την απελευθέρωση των δημόσιων χώρων, κι έτσι θα συνεχίσουμε. Στα σημεία που υπήρξαν παρεμβάσεις, η διαφορά είναι άμεσα αισθητή όπου οι πεζοί κυκλοφορούν με άνεση και ασφάλεια», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μικροέργων Στέλιος Γκατζές.