Skip to main content

Συνελήφθη με τεράστια ποσότητα κάνναβης στη Σταυρούπολη

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη στην ίδια περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης δεκαεννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Στη σύλληψη ενός μεγαλεμπόρου κάνναβης προχώρησαν αστυνομικοί της Διώξης Ναρκωτικών Δράμας στην περιοχή της Σταυρούπολης έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση χθες το απόγευμα.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί από τη Δράμα σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από τη Δίωξη της Θεσσαλονίκης εντόπισαν τον 59χρονο έμπορο να κινείται με το όχημα του στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Από τους ελέγχους βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 10.340 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 14 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη στην ίδια περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης δεκαεννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 54.705 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν συνολικά 65.059 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 6 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι και την κατοχή του 59χρονου, καθώς επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.