Skip to main content

Συννεφιασμένος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη - Πιθανότητα βροχών στα ορεινά

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες αναμένονται για την Κυριακή των Βαΐων. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη Δυτική Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.