Skip to main content

Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία 41χρονου σε φανοποιείο στην Πάτρα

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ - καρέ τον διαπληκτισμό μεταξύ δύο ανδρών, ο οποίος κατέληξε στον θάνατο ενός 41χρονου.

Σοκαριστικό βίντεο από το φονικό σε φανοποιείο της Πάτρας βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο υλικό που δημοσίευσε το ioniantv.gr, φαίνεται το θύμα, 41 ετών, να μπαίνει οπλισμένο στο συνεργείο και την ώρα που ο ιδιοκτήτης ακούει τον συναγερμό πηγαίνει στο σημείο έχοντας καραμπίνα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο 41χρονος πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων του γείτονά του, με τον οποίον είχαν χρόνια διαφορές. Μετά από διαπληκτισμό των δύο ανδρών, ο πρώτος αποχώρησε αλλά επέστρεψε και ξεκίνησε πάλι ο τσακωμός. Τότε έπεσε και άλλος πυροβολισμός που στάθηκε μοιραίος για τη ζωή του 41χρονου εισβολέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου έτρεξε αμέσως στο κατάστημά του μόλις ήχησε ο συναγερμός, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα. Όταν βρήκε το θύμα, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να κυνηγιούνται ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο του συνεργείου.

Στη συνέχεια ο 41χρονος έφυγε από το σημείο για να επιστρέψει κρατώντας όπλο, όταν ξαφνικά ακούγεται ένας νέος πυροβολισμός και ο 41χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ακολούθως απομακρύνθηκε από το σημείο όπου δέχτηκε τα πυρά και τελικά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: