Skip to main content

Στις 9 Μαΐου θα παραστεί στη Βουλή η Άννα Ζαΐρη-Αρκουλή

Η αξιωματική αντιπολίτευση προέβη στο αίτημα μετά την παραίτηση στελέχους της Αρχής που κατήγγειλε σε επιστολή του ότι υποβαθμίσθηκε στην υπηρεσία.

Στις 9 Μαΐου αναμένεται να προσέλθει στη Βουλή η επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα του βρόμικου χρήματος, Άννα Ζαΐρη-Αρκουλή, μετά από κλήτευση της προέδρου της Επιτοπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασίας Χριστοδουλοπούλου και ύστερα από αίτημα της ΝΔ να παραστεί και να καταθέσει όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση Πετσίτη - Λαυρεντιάδη - Αρτεμίου.

Να σημειωθεί ότι στο σχετικό έγγραφο κλήτευσης της προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες η κ. Χριστοδουλοπούλου αναγράφει ως θέμα της ημερήσιας διάταξης τη συζήτηση επί των εκθέσεων πεπραγμένων, ετών 2017 και 2018, χωρίς να γίνεται κάποια αναφορά στο περιεχόμενο του αιτήματος της ΝΔ για τις παραπάνων υποθέσεις, μεταδίδει το naftemporiki.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προέβη στο αίτημα μετά την παραίτηση στελέχους της Αρχής που κατήγγειλε σε επιστολή του ότι υποβαθμίσθηκε στην υπηρεσία την ώρα που προχωρούσε τον έλεγχο της υπόθεσης.