Skip to main content

Χορηγία της ALPHA BANK στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας

Στο πλαίσιο του προγράμματος της ALPHA BANK με τίτλο «Μαζί με στόχο την παιδεία» - Παρούσα στην τελετή η Χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη

Μια σημαντική χορηγία έλαβε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας από την ALPHA BANK, στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών της με τίτλο «Μαζί με στόχο την παιδεία».

Τα δώρα που έλαβε η σχολική κοινότητα ήταν ένας κινητός διαδραστικός πίνακας, αθλητικό υλικό και βιβλία για τη σχολική βιβλιοθήκη.

Η χορηγία παραδόθηκε στον διευθυντή του σχολείου κ. Μιχάλη Μαρκόπουλο σε μια σεμνή τελετή την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 από τα στελέχη της Τράπεζας, κ. Χαριζάνης Δημήτρης, Περιφερειακό Διευθυντή Διευθύνσεως Καταστημάτων Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος, κ. Στεργίου Ελένη, Υποδιευθύντρια Διευθύνσεως Marketing και Δημοσίων σχέσεων, κ. Ζοζεφίν Γεωργιάδη, προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων σχέσεων και κ. Φανή Χρυσάφη, Διευθύντρια Καταστήματος Τριανδρίας.

Στην τελετή ήταν παρούσα και απηύθυνε χαιρετισμό η Άννα Κορακάκη Χρυσή Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και νικήτρια Πανευρωπαϊκών Αγώνων σκοποβολής, η οποία και στην συνέχεια έγινε αντικείμενο λατρείας από τους μικρούς μαθητές.

Στην τελετή παραβρέθηκε σύσσωμος ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου και ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η Αντιπρόεδρος κ. Ράνια Κυριαζή.

Ο Διευθυντής του σχολείου εξήρε την προσπάθεια της Τράπεζας και απηύθυνε έκκληση και σε άλλους οικονομικούς φορείς και επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης, να στηρίξουν τόσο το συγκεκριμένο σχολείο όσο και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση γενικότερα στη Χώρα μας.