Skip to main content

Ταχματζίδης: Στήριξη στους κατοίκους για επανασύσταση του δήμου Σοχού

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά ξεκαθάρισε πως τάσσεται υπέρ της επανασύστασης, προκειμένου να υπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες των δημοτών.

Ξεκάθαρη θέση στη συζήτηση για την επανασύσταση του Δήμου Σοχού πήρε με δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης.

Ο κ. Ταχματζίδης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε: «Κατανοούμε την επιθυμία των συνδημοτών μας για νέα χωροταξική κατανομή στον Δήμο Λαγκαδά, με την επανασύσταση του ιστορικού Δήμου Σοχού και στηρίζουμε τις προσπάθειες τους προς την κατεύθυνση αυτή».

«Η επανασύσταση του παλαιού Δήμου Σοχού» συμπλήρωσε «δεν εδράζεται μόνο στην επιθυμία των συνδημοτών μας ή σε ιστορικούς απλά λόγους, αλλά αποτελεί πρωτίστως αναγκαιότητα, ώστε από τον τεράστιο -σε έκταση - σημερινό Δήμο να προκύψουν δυο Δήμοι που θα είναι σε θέση να υπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των δημοτών. Από τη θεσμική θέση μας στην επόμενη διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, θα στηρίξουμε έμπρακτα και θα λάβουμε τις αποφάσεις εκείνες που απαιτούνται, ώστε να δοθεί οριστική λύση».