Skip to main content

Τελευταία εθελοντική αιμοδοσία πριν τις διακοπές στη Μενεμένη

Ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης όλους όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα στην τελευταία πριν τις διακοπές του καλοκαιριού εθελοντική αιμοδοσία του δήμου.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου ο κύκλος λειτουργίας του Κέντρου Αιμοληψίας Δυτικής Θεσσαλονίκης στο κτήριο του ΚΑΠΗ Μενεμένης.

Από τις 11 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου εκατοντάδες πολίτες από το δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και από τους όμορους δήμους της δυτικής Θεσσαλονίκης έδωσαν αίμα, ενημερώθηκαν για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας αλλά και παραγώγων του αίματος και της δωρεάς μυελού των οστών.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης προσκαλεί όλους όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα στην τελευταία πριν τις διακοπές του καλοκαιριού εθελοντική αιμοδοσία του δήμου την Τετάρτη 17/6 από 9π.μ. έως 1μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).

Ο δήμος και αυτή τη φορά έχει φροντίσει για την πλήρη προστασία και προφύλαξη των γιατρών και των εθελοντών αιμοδοτών, λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα με σεβασμό στους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Και αυτή τη φορά τα κρεβάτια θα είναι τέσσερα, ώστε να μπορέσουν να δώσουν αίμα όσο το δυνατόν περισσότεροι εθελοντές.

«Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας και  βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα», τονίζει ο δήμος.