Skip to main content

Brands with History: Τιμήθηκε ο όμιλος των The Luxury Hotels

Τα ξενοδοχεία του ομίλου των The Luxury Hotels περιλαμβάνονται στο λεύκωμα Brands with History II που παρουσιάστηκε στο Ecali Club.

Μια εντυπωσιακή τελετή διοργάνωσε η Διοίκηση της ΕΚΑΛΗ Α.Ε, η οποία υποδέχθηκε και τίμησε εξέχοντα brands με μακρά ιστορία την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Ecali Club.

Ο όμιλος των The Luxury Hotels τιμήθηκε από το Ecali Club για τα 22 χρόνια αφοσίωσης στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σεβασμό στο περιβάλλον και κοινωνική προσφορά.

Στην εκδήλωση, η διοίκηση παρουσίασε το λεύκωμα «Brands with History II», αφιερωμένο σε εξέχοντα brands, καταγράφοντας την ιστορία τους και αποδίδοντας τιμή στους ιδιοκτήτες και σε κορυφαία στελέχη των ιστορικών αυτών εταιρειών.

Στις σελίδες του λευκώματος, ξεδιπλώνεται η έμπνευση, το όραμα, η αφοσίωση και η αποτελεσματικότητα λαμπρών επιχειρηματιών που καμία δυσκολία ή χρονική συγκυρία δεν στάθηκε εμπόδιο τους.

Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται τα βραβευμένα ξενοδοχεία του ομίλου των The Luxury Hotels, το Mediterranean Palace και τo Grand Hotel Palace, το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.