Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Θέρμη, Διαβατά, Καλοχώρι, Επανομή

Καταναλωτές σε τέσσερις περιοχές της Θεσσαλονίκης θα μείνουν σήμερα χωρίς ρεύμα λόγω προγραμματισμένων διακοπών από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν σήμερα τέσσερις περιοχές της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8.00 έως τις 11.00 οι καταναλωτές που βρίσκονται στη Βιομ. περιοχή Θέρμης και συγκεκριμένα από την Κρεαταγορά Θέρμης μέχρι τον Grand Μασούτη, συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών Κολόρα, Μαλαμίδης - Inoba, Αδαμίδης, Forthnet κλπ.

Στον δήμο Δέλτα, θα υπάρξει διακοπή ρεύματος από τις 8.00 έως τις 14.30 στην περιοχή των Διαβατών.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές στην περιοχή του Υψώματος Διαβατών, τα αρδρευτικά, Βουστάσια και οι Μανιάτης, Αφοι Μπαντα, Κυριακίδη, Βιομηχανία Πλαστικών, Σταυρίδης, Κουλικίδης, Μακρόπουλος.

Ακόμη, χωρίς ρεύμα θα μείνει και η περιοχή Καλοχωρίου, από τις 9.30 έως τις 12.00 και συγκεκριμένα, τα ερχοστάσια Texnomat, Σούπερ Γκαζ, Μάκιος, Μαμιντολ, Καραπιλάφης, Μανδύλας, Μακεδονίτης, Shell, EKO, Χημ.Βιομ.Βορ.Ελλάδος, Μπακατσέλος, Αντιοστάσιο 4 Ο.Α.Θ.

Τέλος, στην Επανομή, θα διακοπεί το ρεύμα από τις 11.00 έως τις 14.00

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή μεταξώ των οδών Αγ Γεωργίου, Σχολείο, Αθ. Διάκου, Σουλίου, Σαρβάνη κλπ, συμπεριλαμβανομένων και των :Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ, ΙΕΚ, Αθλητικό κέντρο κλπ.