Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακοπή ρεύματος σήμερα σε Θέρμη, Λαγκαδά και Χαλκηδόνα

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν καταναλωτές σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε περιοχές των δήμων Θέρμης, Λαγκαδά και Χαλκηδόνας.

Συγκεκριμένα, στη Χαλκηδόνα, χωρίς ρεύμα θα μείνει από τις 08.00 έως τις 14.00 η περιοχή μεταξύ Νέας Μεσήμβριας με Αγχίαλο μέρος του οικισμού της Ν. Μεσήμβριας και Μαλαματάρης, Μπάρδα, Μηλιορίδης, ΒΙΕΜΟΛ ΟΕ, ΔΕΠΑ, Τσακίρης, Μαμούρη, Ιωακείμ Φ/Β Παπά και όλα τα αρδευτικά και βουστάσια της άνω περιοχής.

Ακόμη, από τις 11.30 έως τις 14.30, χωρίς ρεύμα θα μείνει όλη η κάτω γέφυρα και η γύρω περιοχή με τις επιχειρείσεις ΒΕΦΚ ΟΕ, INTERWOOD, Τσαρτσάφης, Καρασαββίδου, Τσιώλης, Φ/Β Τσιώλη, Μάκιος,ΕΥΑΘ Α - 13, Α - 14.
Χωρίς ρεύμα θα μείνουν και περιοχές στον Λαγκαδά από τις 8.00 έως τις 14.30 και συγκεκριμένα όλες οι ενότητες Λορκάδα, Καρτερέ, Λευκοχώρι, Μελάνθιο, Μαυροράχη, Στεφάνια, με όλα τα αρδευτικά, επιχειρήσεις,εκκλησίες, σχολεία, ΚΛΠ ΧΥΤΑ Μαυρορα΄χης, Κτήμα Σοφούλα, Ζιώγα, Παπαϊωάννου, Λίκνος, Αγναντι, Γκούτας και η θεραπευτική κοινόττα Καρτερέ.

Τέλος, από τις 10.00 έως τις 14.30 θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στην αγροτική περιοχή Τριλόφου του δήμου Θέρμης, ενώ από τις 8.00 έως τις 12.00 προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα παρουσιαστούν και στην κοινότητα της Ν. Ραιδεστού.