Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε μεγάλη ληστεία κοσμηματοπωλείου στο Καλοχώρι

Πρόκειται για τρεις Έλληνες υπηκόους δύο 29χρονους και έναν 25χρονο, ενώ συνελήφθη και μια 59χρονη για συνεργεία στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μετά από έναν χρόνο ερευνών οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να εντοπίσουν και να οδηγήσουν ενώπιον της δικαοσύνης τα μέλη της συμμορίας που πραγματοποίησε ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Καλοχώρι.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες υπήκοους δύο 29χρονους και έναν 25χρονο, ενώ συνελήφθη και μια 59χρονη για συνεργεία στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Τα μέλη της συμμορίας στις 23 Μαΐου του 2019 μετέβησαν με αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφαιρέσει δύο μέρες πριν από την περιοχή της Πυλαίας, σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Καλοχωρίου όπου με την απειλή όπλων αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια, συνολικής χρηματικής αξίας εκατό χιλιάδων 100.000 ευρώ περίπου.

Στη συνέχεια  στην περιοχή του Ευόσμου έβαλαν φωτιά στο κλεμμένο όχημα με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Από την έρευνα προέκυψε ότι κατά την τέλεση της ληστείας και του εμπρησμού, ένας εκ των συλληφθέντων ακολουθούσε με άλλο  όχημα ιδιοκτησίας της 59χρονης  επιτηρώντας για τυχόν εντοπισμό αστυνομικών δυνάμεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτο αρχείου