Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Ξεχωριστές γεύσεις και φέτος στα Βοροινά των Χριστουγέννων

Τα οινοποιεία της Ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» προσφέρουν στους επισκέπτες ιδιαίτερα και ξεχωριστά κρασιά που δεν υπάρχουν στην αγορά.

Αγκάλιασαν για μια ακόμα φορά τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων οι οινόφιλοι της Θεσσαλονίκης, με την εκδήλωση θεσμό της πόλης να βρίσκεται σε εξέλιξη και να διαρκεί έως τις 10.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Η εκδήλωση «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων», με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr, διεξάγεται φέτος για 4η συνεχή χρονιά και το κάθε οινοποιείο-μέλος της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που συμμετέχει, φροντίζει να προσφέρει στους επισκέπτες των χριστουγεννιάτικων ΒορΟινών πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά κρασιά. Κάποια από αυτά δεν κυκλοφορούν στην αγορά ή μόλις πρωτοεμφανίζονται.  Ακόμη υπάρχουν ετικέτες σε διαφορετικά μεγάλα μεγέθη φιαλών, παλαιωμένες ή πειραματικές, ετικέτες αποκλειστικά για το εξωτερικό ή που δεν συμμετέχουν σε άλλες οινικές εκθέσεις και ετικέτες που ίσως δεν θα υπάρξει ξανά η δυνατότητα να δοκιμάσουμε.



Επιπλέον, σε αρκετά τραπέζια θα υπάρχουν μικρές κάθετες γευστικές δοκιμές από διαφορετικές σοδειές.

Όλα αυτά σε ένα κλίμα χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας, με μουσική, ειδική διακόσμηση, κεράσματα και κυρίως όμορφα χαμόγελα.

Από τα έσοδα των εισιτηρίων, το ποσό που θα συλλεχθεί θα προσφερθεί εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Thessaloniki Food Festival 2019», με την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Είσοδος 10€.