Skip to main content

Θεσσαλονίκη: H πορτογαλική Parfois ήρθε στην Τσιμισκή

Η πορτογαλική Parfois απέκτησε το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη- Προσφέρει μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ σε προσιτές τιμές.

Πόδι… στην αγορά της Θεσσαλονίκης με το πρώτο της κατάστημα να είναι πλέον πραγματικότητα, βάζει η δημοφιλής πορτογαλική αλυσίδα αξεσουάρ, Parfois.

Η Parfois, με το νέο της κατάστημα, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή, στον αριθμό 25, δίνει εδώ και λίγες ημέρες στις καταναλώτριες την ευκαιρία να πειραματιστούν με το στιλ και τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Με πάνω από 1000 καταστήματα σε 71 χώρες, μεταξύ άλλων σε Ιρλανδία, Γαλλία, Τσεχία, Ισπανία, Ιταλία, Γεωργία, Κροατία, Ρωσία, Ρουμανία, Κόσοβο, Σερβία, Μάλτα, Αίγυπτο κ.α., ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελλάδα το 2017. Πρώτος της σταθμός ήταν η Αθήνα για να έρθει δύο χρόνια αργότερα στη Θεσσαλονίκη, με ένα κατάστημα στο οποίο οι γυναίκες οπαδοί της μόδας έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους με αξεσουάρ, σε οικονομικές τιμές, όπως τσάντες, κοσμήματα, ρολόγια, ζώνες, παπούτσια, γυαλιά ηλίου, φουλάρια και καπέλα.

H πορτογαλική αλυσίδα που διαθέτει παρουσία, εκτός από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, σε Μυτιλήνη, Καβάλα, Κω, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Σαντορίνη, αποτελεί μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Η πλειονότητα των προϊόντων της κατασκευάζονται σε Ινδία, Κίνα, Πορτογαλία,Ισπανία, Ταϊλάνδη, Ταϊβάν και Τουρκία.

Η Parfois δημιουργήθηκε το 1994 στην Πορτογαλία από τη Manuela Medeiros. Το πρώτο της κατάστημα άνοιξε στο Πόρτο. Εκτός από τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που προσφέρει πρόσφατα δημιούργησε σειρά ενδυμάτων που περιλαμβάνουν από φορέματα και παντελόνια μέχρι μπουφάν και παλτό, αλλά και αθλητικά είδη.

Η Parfois, για το επόμενο διάστημα εστιάζει στην επέκταση της σε Ασία και Λατινική Αμερική, ενώ στην Ευρώπη στοχεύει στην ενδυνάμωση της σε Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία. Οι πωλήσεις της εταιρείας για το 2018 άγγιξαν τα 350 εκατ. ευρώ, ενώ για τη φετινή χρονιά εκτιμάται πως θα καταγράψει αύξηση πωλήσεων κατά 20%.