Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μελωδική διαμαρτυρία μουσικών στον Λευκό Πύργο (φωτο+vid)

Οι μουσικοί ενώνουν τις φωνές τους στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης με συναδέλφους τους στην Ελλάδα που βιώνουν τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού.

Μελωδική διαμαρτυρία πραγματοποιούν μουσικοί της Θεσσαλονίκης μπροστά τον Λευκό Πύργο, ενώνοντας τις φωνές τους για περαιτέρω στήριξη του κλάδου τους.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του παραρτήματος Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου , ζητούν από όποιον αγαπά τη μουσική να γίνει ένας κρίκος στην αλυσίδα τους, καθώς ο κλάδος τους επλήγη από τις επιπτώσεις της πανδημίας πριν ληφθούν τα κυβερνητικά μέτρα, ενώ οι ίδιοι φρόντισαν να προσφέρουν τη μουσική τους για την εμψύχωση του κόσμου στις δύσκολες ώρες της καραντίνας.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν ενώνουν τις φωνές τους στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας που βιώνουν τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού.

Με πανό, ηχεία και τα μουσικά τους όργανα στέλνουν τα δικά τους μηνύματα, ενώ καλούν τον κόσμο που είναι συγκεντρωμένος να γράψει με χρωματιστούς μαρκαδόρους στον πίνακα που έχουν στήσει το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στους μουσικούς.