Skip to main content

Την Τρίτη απολογείται ο κατηγορούμενος για το άγριο έγκλημα στα Μέγαρα

Πυροβόλησε εν ψυχρώ τον κουνιάδο του και τον σκότωσε ενώ τραυμάτισε και τη γυναίκα του - Ούρλιαζαν τα παιδιά του ζευγαριού

Την Τρίτη θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης ο κατηγορούμενος για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Μέγαρα.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος που κατηγορείται για το φονικό, εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άνδρα σκοτώνοντάς τον, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τη σύζυγο τού άτυχου άνδρα.

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο άνδρας ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το έγκλημα, ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στην Aστυνομική Yποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.


«Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς στους οποίους παραδόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Μάλιστα επισήμανε στους αστυνομικούς ότι τελούσε σε τόση σύγχυση ώστε δεν θυμόταν πού βρισκόταν το πιστόλι του φονικού που κατείχε παράνομα.

«Τα παιδιά ούρλιαζαν από τους πυροβολισμούς και τις φωνές των γονιών τους. Βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει από τα ουρλιαχτά των παιδιών. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που τους συνέβη» δήλωσε μία γειτόνισσα της οικογένειας στο protothema.gr.