Skip to main content

Το χαμόγελο του Γιαννάκη σπουδαιότερο από κάθε τρόπαιο για τον ΠΑΟΚτσή

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πλησιάζει τον πιστό οπαδό του νταμπλούχου στο ζέσταμα του «Δικεφάλου» και εκείνος στη θέα του αντιδρά γεμάτος ικανοποίηση.

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί την κινητήρια δύναμή του. Καθηλωμένος σε ειδικό καροτσάκι για σχεδόν μια ολόκληρη ζωή αλλά με τα φτερά του «Δικεφάλου» να αποτελούν και δικά του φτερά.

Ο λόγος για τον πιο πιστό οπαδό του νταμπλούχου, τον Γιαννάκη και αγαπημένο όλων των ΠΑΟΚτσήδων που για ακόμη μία φορά ακολούθησε την αγαπημένη του ομάδα, με τη βοήθεια πάντα του πατέρα του, Λουκά σε εκτός έδρας παιχνίδι και συγκεκριμένα στο εν εξελίξει εναντίον του ΝΠΣ Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι «ασπρόμαυροι» αποτελούν την ψυχολογική του ανάταση, την επιθυμία του για να ζει δυνατά και αυτό φαίνεται κάθε φορά που τον απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός, σε κάθε άθλημα και γήπεδο που παίζει ο ΠΑΟΚ.

Αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά μέσα από το συγκλονιστικό στιγμιότυπο που κατέγραψε με την κάμερά του στο Πανθεσσαλικό, ο φωτογράφος του πρακτορείου Intime, Γιάννης Παπανίκος, τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο ζέσταμα πλησιάζει τον Γιαννάκη και εκείνος αντιδρά χαρούμενος με το γεμάτο ικανοποίηση χαμόγελό του να συμβολίζει όσα δεν μπορεί να πει καμία λέξη…