Skip to main content

Το #JobDay 45+ετών για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται από το Skywalker.,gr η δράση #JobDay 45+ετών, μια δράση με σκοπό την υποστήριξη ατόμων ηλικίας άνω των 45

Το Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», διοργανώνει το #JobDay 45+ετών, μια δράση με σκοπό την υποστήριξη και την ενίσχυση της απασχολησιμότητας ατόμων ηλικίας 45 ετών και άνω.

Με δεδομένη την ανάγκη της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας για επιπλέον αρωγή στην προσπάθειά της να ενταχθεί ή να επανενταχθεί επαγγελματικά, υλοποιούμε για τρίτη φορά στην Αθήνα και για πρώτη στη Θεσσαλονίκη το JobDay 45+ ετών.

Είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στις δύο πόλεις, δίνοντας τη δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο κοινό να διεκδικήσει μια θέση εργασίας. Η δράση της Αθήνας θα λάβει χώρα στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής. Η ημέρα διεξαγωγής είναι η 21η Ιανουαρίου και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Μέσω του #JobDay 45+ ετών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επιδιώκουμε να υποστηρίξουμε ουσιαστικά ανθρώπους με δυνάμεις, εμπειρία, δυνατότητες και ενέργεια που επλήγησαν από την παρατεταμένη κρίση στην προοπτική να ανατάξουν τη ζωή τους.

Οι υποψήφιοι-επισκέπτες του #JobDay 45+ ετών θα έχουν τη δυνατότητα:

• Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών και να περάσουν από συνέντευξη εργασίας.
• Να μιλήσουν προσωπικά με εξειδικευμένο μέντορα για το LinkedIn προφίλ τους και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρουν τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.
• Να έρθουν σε επαφή με coaches, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν, να αναπτυχθούν, να μάθουν πώς να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
• Να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα.
• Να βγάλουν επαγγελματική φωτογραφία, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό ή το LinkedIn προφίλ τους (μόνο στη Θεσσαλονίκη).
• Να παρακολουθήσουν εποικοδομητικά workshops (μόνο στη Θεσσαλονίκη).

 Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #JobDay 45+ ετών μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobdays2020/jobday45-2020 και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Tο 2018 περισσότερες από 8.500 εταιρίες δημοσίευσαν στο www.skywalker.gr περισσότερες από 82.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 8.000.000.

Site: https://jobdays.gr/jobdays2020/jobday45-2020

Facebook Event: JobDay 45+ ετών (Αθήνα) & JobDay 45+ ετών (Θεσσαλονίκη)