Skip to main content

Το βίντεο της Ελένης Χαριζάνη για την υποψηφιότητά της στην Περιφέρεια

Η κ. Χαριζάνη συντάχθηκε αυτή τη φορά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, διεκδικώντας μια θέση στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.

Ένα καλαίσθητο βίντεο, με σύνθημα «Εννέα Χρόνια Μαζί... Μάθαμε να αγωνιζόμαστε... να προχωράμε μπροστά... Μαζί μπορούμε!», επέλεξε για την προεκλογική εκστρατεία της η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, δημοτική σύμβουλος Παύλου Μελά, Ελένη Χαριζάνη.

Η νεαρή σε ηλικία υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ζητά το σταυρό των Θεσσαλονικέων, προβάλλοντας την προοπτική, το μέλλον, την αισιοδοξία της για τη Θεσσαλονίκη, με φόντο τον άξονα της Αριστοτέλους, το παραλιακό μέτωπο, το λιμάνι και το Σέιχ Σου, χωρίς λόγια, μόνο με συνθήματα και με μουσική υπόκρουση.

Η κ. Χαριζάνη, που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει εμπειρία από αυτοδιοικητικές εκλογές, συντάχθηκε αυτή τη φορά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, διεκδικώντας μια θέση στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο, με μόνα όπλα της την επιμονή και την τόλμη για την πραγματοποίηση των στόχων, όπως λέει η ίδια.

Με γνώση των ζητημάτων ειδικά της δυτικής Θεσσαλονίκης και με όπλο της την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της στο δήμο Παύλου Μελά, που την ανέδειξαν δημοτική σύμβουλο το 2014, η κ. Χαριζάνη νιώθει έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Είναι μόλις 30 ετών, μένει στην Ευκαρπία, εργάζεται στις νέες τεχνολογίες τηλεφωνίας και έλκει την οικογενειακή καταγωγή της από το Άδενδρο. Το σαράκι της πολιτικής και η διάθεση για συμμετοχή στα κοινά υπάρχει από πολύ μικρή ηλικία. Στην προεκλογική εκστρατεία, έχει περπατήσει τη Θεσσαλονίκη και επισκέπτεται αυτό το διάστημα και τις περιοχές εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος.