Skip to main content

Τρελή καταδίωξη διακινητή μεταναστών έξω από την Ασπροβάλτα

Ο διακινητής προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα και εισερχόμενος στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο.

Στη σύλληψη 33χρονου άντρα που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης σήμερα τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Ασπροβάλτας, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος, προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα  και εισερχόμενος στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο.

Από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκε τραυματισμός. 

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά εννέα αλλοδαπών, οι οποίοι όπως προέκυψε από την έρευνα στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Σε βάρος του δράστη, που κατά τη σύλληψη του προέβαλε αντίσταση, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια. Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.