Skip to main content

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 500 οικογένειες του δήμου Δέλτα

Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης μοιράστηκαν σε περισσότερες από 500 οικογένειες του δήμου Δέλτα μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε ο δήμος Δέλτα μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε όλες τις κοινότητες, ενόψει Χριστουγέννων.

Περισσότερες από 500 οικογένειες που έχουν ανάγκη βοήθειας προμηθεύτηκαν με τρόφιμα μακράς διαρκείας, σφολιάτες, νωπά κρέατα και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα προϊόντα μοιράστηκαν στους δικαιούχους σε όλες τις κοινότητες με αυτοκίνητα του δήμου την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής προμηθεύτηκε τα προϊόντα κάνοντας χρήση της επιταγής των 10.000 ευρώ που δώρισαν τα ΕΛΠΕ στο δήμο Δέλτα καθώς και όλες τις δωρεές σε χρήματα και προϊόντα που προήλθαν από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο δήμο και συμβάλλουν στο κοινωνικό έργο του δήμου.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι έχουμε καταφέρει να μοιράσουμε τρόφιμα, και είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη χάρη στην γενναιόδωρη προσφορά των χορηγών που στάθηκαν αρωγοί στο κοινωνικό έργο του δήμου Δέλτα. O δήμαρχος και σύσσωμη η δημοτική αρχή έχουμε τεράστιο ενδιαφέρον για τις ευπαθείς ομάδες και στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων ,μας με όποιον τρόπο μπορούμε», τόνισε η Βούλα Ελευθεριάδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.