Skip to main content

Το αστείο του Τσίπρα για το μετρό και το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ (video)

Δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί για το μετρό Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟΚ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί για το μετρό Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟΚ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την ολοκλήρωση του σταθμού Σιντριβάνι.

Συγκεκριμένα, συνομιλώντας με τον πρόεδρο των εργαζομένων στον αρχαιολογικό τομέα του μετρό για το δίλημμα μετρό ή αρχαία, παρενέβη χαριτολογώντας ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης λέγοντας «πρόεδρε οι εργαζόμενοι έχουν κι ένα άλλο αίτημα, μαζί με το μετρό θέλουν και πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ». 

Τότε ο πρόεδρος των εργαζομένων είπε ότι «πέρυσι μας το έκλεψαν αλλά φέτος δεν το χάνουμε, θα το πάρουμε αήττητοι», με τον πρωθυπουργό να απαντά «με το καλό, γιατί είπαν ότι θα γίνει το μετρό όταν θα πάρετε πρωτάθλημα εσείς. Μη γίνει αυτό ανέκδοτο». Δίπλα, ακριβώς, ένας άλλος εργαζόμενος, φίλος του Άρη, έσπευσε να σχολιάσει «το μετρό θα γίνει σίγουρα, ο ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε αν θα πάρει το πρωτάθλημα».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της περσινής ΔΕΘ ο πρωθυπουργός είχε κάνει πάλι αναφορά στο πρωτάθλημα λέγοντας τότε πως «είναι η πρώτη φορά που το μετρό Θεσσαλονίκης δεν είναι ανέκδοτο. Το μόνο που μένει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ».

Ο κ. Τσίπρας μάλιστα αστειεύτηκε και για το γεγονός ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης θα είναι πιο σύγχρονο από της Αθήνας, ρωτώντας «γιατί ρε παιδιά το μετρό της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει οδηγό», για να εισπράξει την απάντηση από τους αρμόδιους: «Επειδή θα είναι πιο προχωρημένο».