Skip to main content

Βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγίνιο - Έγραψαν «προδότες»

Ένα ακόμη βήμα κλιμάκωσης ακραίων και φασιστικών φαινομένων, μετά τις αφισοκολλήσεις και τις επιθέσεις σε σπίτια βουλευτών, λέει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

Άγνωστοι βανδάλισαν χθες τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγίνιο Πιερίας, γράφοντας με κόκκινα σπρέι συνθήματα κατά του κυβερνώντος κόμματος και χαρακτηρίζοντας τους βουλευτές του «προδότες».

Τον βανδαλισμό γνωστοποίησε με σημερινή ανακοίνωσή της και σχετική φωτογραφία η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας. Όπως σημειώνει, «ένα ακόμη βήμα κλιμάκωσης ακραίων και φασιστικών φαινομένων, μετά τις αφισοκολλήσεις και τις επιθέσεις σε σπίτια βουλευτών είχαμε και στην Βόρεια Πιερία με τον βανδαλισμό των γραφείων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο Αιγίνιο».

«Άγνωστοι και θρασύδειλοι, μέσα στην νύκτα, προσπάθησαν με τον βανδαλισμό των γραφείων να κάμψουν το ηθικό και των μελών και των βουλευτών μας σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών», προσθέτει η ΝΕ και συμπληρώνει:

«Σήμερα ακόμη, κάνουν κάλεσμα για “επίσκεψη” στα σπίτια των βουλευτών, προφανώς ονειρευόμενοι “Νύκτες Κρυστάλλων”».

Καλεί, δε, όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες «να σταθούν απέναντι στην βία και τον φασισμό και να απομονώσουν κάθε ακραίο στοιχείο. Δεν τους ενδιαφέρει το όνομα. Η Δημοκρατία είναι ο στόχος».