Skip to main content

Βέροια: Απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από υπό κατασκευή γέφυρα

Ο άνδρας, που φέρεται να είχε οικογενειακά προβλήματα, ανέβηκε στον σκελετό της υπό κατασκευή γέφυρας στη Βέροια και απειλούσε να πέσει στο κενό

Να αυτοκτονήσει πηδώντας από την υπό κατασκευήν γέφυρα Κούσιου στη Βέροια απειλούσε ένας 47χρονος το βράδυ της Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2020, κινητοποιώντας Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ για να τον αποτρέψουν.

Σύμφωνα με το InVeria.gr, ο άνδρας, που φέρεται να είχε οικογενειακά προβλήματα, ανέβηκε στον σκελετό της υπό κατασκευή γέφυρας και απειλούσε να πέσει στο κενό και να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν και οικεία του πρόσωπα χωρίς αρχικά να καταφέρουν να τον πείσουν.

Τελικά, χάρη στην παρέμβαση Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας πείστηκε να κατέβει από τη γέφυρα και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας για τα περαιτέρω.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Βέροιας περιστατικό και μάλιστα σε μία γέφυρα που δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα.

Επιπλέον, προκύπτει ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα ασφάλειας στο εργοτάξιο της γέφυρας, καθώς γεννάται το ερώτημα αν έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας στο σημείο ή μπορεί ο καθένας, ακόμη και παιδιά, να προσεγγίσει το σημείο, με κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος.