Skip to main content

Βρέθηκαν σε αποθήκη στη Χαλάστρα 11.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Ένας από τους δύο νεαρούς αλλοδαπούς χρησιμοποιούσε ως καβάτζα των λαθραίων καπνικών προϊόντων, χώρο στην περιοχή της Χαλάστρας.

Στην κατάσχεση πάνω από 11.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές, συλλαμβάνοντας παράλληλα δύο αλλοδαπούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο 28χρονους από το Πακιστάν σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία.

Χθες βράδυ στο κέντρο της πόλης, ένας εκ των δραστών επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παρέδωσε στον έτερο συλληφθέντα μία σακούλα που περιείχε 280 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Μέσα στο όχημα του βρέθηκαν επιπλέον 270 πακέτα τσιγάρα και 8 συσκευασίες καπνού που επίσης δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Στη συνέχεια, από χώρο που χρησιμοποιούσε ο ένας εκ των δύο δραστών ως χώρο αποθήκευσης (καβάτζα) λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή της Χαλάστρας, κατασχέθηκαν 10.704 πακέτα τσιγάρα και 354 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.