Skip to main content

Βρέθηκε νεκρή η 34χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός στην Ικαρία

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, κατά τη διάρκεια ερευνών στον χώρο που συνήθιζε να τρέχει.

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Natalie Christopher στην Ικαρία.

Το πτώμα της αστροφυσικού βρέθηκε σε μια χαράδρα, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφο της. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, εθελοντής πυροσβέστης που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε το πτώμα της γυναίκας δίνοντας τέλος στο θρίλερ των 72 ωρών από την εξαφάνιση της.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, το σημείο αποκλείστηκε και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ.

Το πτώμα της άτυχης αστροφυσικού βρέθηκε σε βάθος 20 μέτρων σε χαράδρα, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ του Αγίου Κηρύκου, όπου εστιάζονταν οι έρευνες των αρχών και εθελοντών όλες αυτές τις ώρες.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα κάνει αυτοψία, προκειμένου να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες για την εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 35χρονη εικάζεται πως καταπλακώθηκε από βράχο στην προσπάθειά της είτε να ανέβει είτε να κατέβει στην χαράδρα.