Skip to main content

Βρέθηκε σώος ο 64χρονος που αγνοούνταν στην Κατερίνη

Ο 64χρονος Ιωάννης Φωτιάδης χάθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου, από το σπίτι του στην Κατερίνη. Βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Ιωάννη Φωτιάδη, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ο 64χρονος χάθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου  2019, από το σπίτι του στην Κατερίνη, Πιερίας. Ο κ. Φωτιάδης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 12/05/2019, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος, είδε οτι αναζητούνταν από την οικογένειά του μέσω του SILVER ALERT και επέστρεψε στο σπίτι του.

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.