Skip to main content

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα προγράμματα της ΧΑΝΘ

Περισσότερα πό 150 διαφορετικά προγράμματα, με μηνιαίο κόστος από 25 € και πολλές προσφορές, περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα επιλέξουν.

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινάει και φέτος στη ΧΑΝΘ, ένα νέο υπέροχο ταξίδι γεμάτο γνώση, άθληση, διασκέδαση και πλούσια κοινωνική προσφορά.

«Μικροί και μεγάλοι ερχόμαστε και φέτος στη Χ.Α.Ν.Θ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και στα Παραρτήματα Καλαμαριάς και Ασβεστοχωρίου.

Συμμετέχουμε σε κορυφαίες Αθλητικές Ακαδημίες και μαθαίνουμε τη χαρά του αθλητισμού μέσα από το ευ αγωνίζεσθαι!

Γυμναζόμαστε και νιώθουμε καλύτερα στα προγράμματα Fitness και Ευεξίας!

Καλλιεργούμε τον «καλλιτέχνη» που κρύβουμε μέσα μας, συμμετέχοντας σε προγράμματα θεάτρου, μουσικής, φωτογραφίας και εικαστικών τεχνών!

Εκπαιδευόμαστε σε καινοτόμα προγράμματα επιμόρφωσης & στο νέο πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης!

Εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας στον πρότυπο Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ. για να αποκτήσουν εφόδια μιας ζωής!

Συμμετέχουμε σε εθελοντικά προγράμματα κοινωνικής προσφοράς και συμβάλλουμε στην δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς ρατσισμό και διακρίσεις!

Περισσότερα  από 150 διαφορετικά Προγράμματα, με μηνιαίο κόστος από 25 € και πολλές προσφορές, σας περιμένουν για να επιλέξετε αυτό/ά που σας ταιριάζουν!
Ελάτε να σας ενημερώσουμε για τα νέα μας προγράμματα και να συζητήσουμε μαζί ένα συνδυασμό προγραμμάτων που να καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας!» αναφέρει η ΧΑΝΘ.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα νέα προγράμματα της Χ.Α.Ν.Θ. στο www.ymca.gr

Λίγα λόγια για τη Χ.Α.Ν.Θ.

Η Χ.Α.Ν.Θ (Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης) ιδρύθηκε το 1921. Είναι κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό σωματείο με ζωτικής σημασίας παρουσία στην πόλη. Στεγάζεται σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Θεσσαλονίκης και έχει Παραρτήματα στην Καλαμαριά και στο Ασβεστοχώρι. Με ιστορία που μετρά σχεδόν έναν αιώνα, γαλουχεί ήδη την 4η γενιά πολιτών. Η Χ.Α.Ν.Θ. συμβολίζει και προάγει τις ανθρώπινες αξίες, συντροφεύοντας τη ζωή κάθε μέλους της. Μέσα από την άθληση, την εκπαίδευση, τις κατασκηνώσεις, την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό στοχεύει στην ανάπτυξη του σώματος, του πνεύματος, της ψυχής και της κοινωνικότητας της νεολαίας.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Χ.Α.Ν.Θ.: τηλ. 231 600 1000
Χ.Α.Ν. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: τηλ. 2310 454 700
Χ.Α.Ν. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ: τηλ. 2310  357 171
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Χ.Α.Ν.Θ. Τρόπος Ζωής για μια Ζωή!