Skip to main content

Ζίλε: Στόχος η πρωτιά, περιμένω δύσκολο ματς σε θερμή ατμόσφαιρα (vid)

«Είμαστε καλύτεροι, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής Γερμανός στόπερ της Μπάγερν Μονάχου

Για τη νίκη που θα την φέρει σε θέση οδηγού στον όμιλο ήρθε στην Αθήνα η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νίκλας Ζίλε (δείτε εδώ) στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ υπογραμμίζοντας πως περιμένει να νιώσει τη θερμή ατμόσφαιρα των οπαδών της «Ένωσης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής στόπερ της πρωταθλήτριας Γερμανίας:

Για το τι περιμένει και πως κρίνει την κατάσταση στην ομάδα του μετά τα γεγονότα της Παρασκευής: «Θέλω να μείνω στη νίκη του Σαββάτου και όχι σε όσα έγιναν την Παρασκευή. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, αλλά θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πώς αντιδρά ο ίδιος σε όσα έγιναν: «Τέσσερα μη κερδισμένα ματς δεν είναι καλά, αλλά η νίκη στο τελευταίο ματς μπορεί να δημιουργήσει ένα σερί. Με την ηρεμία μου θα προσπαθήσω να συμβάλλω σε αυτό».

Για το αν θα παίξει βασικός: «Ακόμα δεν το γνωρίζω».

Για το τι γνωρίζει από την ΑΕΚ: «Θα δούμε σήμερα το πρώτο βίντεο. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την ΑΕΚ, ξέρω ότι είναι στην 3η θέση στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να δω και το γήπεδο και περιμένω ένα θερμό παιχνίδι μπροστά σε ιδιαίτερα θερμούς οπαδούς».

Για το πόσο σημαντικό είναι το αυριανό ματς για την Μπάγερν: «Η πρώτη θέση είναι ο στόχος και γι’ αυτό θα παίξουμε από το πρώτο λεπτό. Είμαστε καλύτεροι, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Όλοι είναι καλοί αμυντικοί. Είμαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα και γνωρίζω ποιους έχω δίπλα μου. Το γεγονός ότι είχαμε τέσσερα άσχημα αποτελέσματα δεν σημαίνει τίποτα».