Skip to main content

Nέα επένδυση από τη ξενοδοχειακή εταιρεία ΦΛΕΓΡΑ στο Πευκοχώρι

Στα Flegra Palace και Flegra Beach προστίθεται συγκρότημα catering apartments στο παλιό Πευκοχώρι. H νέα μονάδα έτοιμη το Μάιο του 2017.

Αναπτύσσεται με νέα επένδυση η ξενοδοχειακή ΦΛΕΓΡΑ Α.Ε., καθώς ήδη άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στη κατηγορία των 3 κλειδιών, που θα προστεθούν στο Flegra Palace και Flegra Beach, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Όπως είπε στη Voria.gr ο κ. Γιάννης Λασπάς, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και ταμίας της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, σκοπός της επένδυσης είναι η δημιουργία catering apartments καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τέτοιου τύπου καταλύματα από βαλκάνιους αλλά και δυτικοευρωπαίους τουρίστες.

Η ΦΛΕΓΡΑ Α.Ε. εντόπισε τρείς ημιτελείς οικοδομές, στο παλιό τμήμα του οικισμού, δομημένης επιφάνειας 1.600 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης περίπου δυόμισι στρεμμάτων. Στα κτίσματα, που το κάθε ένα διαθέτει τρία επίπεδα, δημιουργούνται σύγχρονα επιπλωμενα διαμερίσματα. Για το έργο όπως και για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου η εταιρεία επενδύει περί τις 750.000 ευρώ. Το νέο συγκρότημα θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τουρίστες στο τέλος Μαΐου του 2017.

Η ΦΛΕΓΡΑ Α.Ε., έχει παρουσία στην τουριστική αγορά της Χαλκιδικής από το 1989. Σήμερα διαθέτει το ξενοδοχείο 4 αστέρων Flegra Palace, με 82 δωμάτια και το Flegra Beach Boutique Apartments με 29 διαμερίσματα.

Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στις τουριστικές υποδομές αξιοποιώντας τις ευκαιρίες στη περιοχή προκειμένου να ανταποκριθεί και στη ζήτηση των πελατών με χαμηλότερο budget.

"Η φετινή σεζόν είχε μία δύσκολη εκκίνηση και στη συνέχεια παρουσίασε πολλές διακυμάνσεις. Ωστόσο η κίνηση ενισχύθηκε σταδιακά λόγω και των γεγονότων στη γειτονική Τουρκία. Έτσι, έχουμε ένα πολύ δυνατό Σεπτέμβριο με τη δική μας επιχείρηση να έχει μία αύξηση στις πληρότητες της τάξης του 15%-20%, με περισσότερους τουρίστες αυτή την περίοδο από Ολλανδία, Βρετανία και Βέλγιο και λιγότερους βαλκάνιους", εξήγησε ο κ. Λασπάς.