Η Καλλικράτεια ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη Κασσανδρείας. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο ήττες με Βραστά και Μουδανιά.
Το παιχνίδι κρίθηκε προς το τέλος του καθώς στο 80′ ο Γιώργος Κομνηνάκης πήρε πάρε – βάλε πάσα από τον Πλατάκη, αρχικά ο δεύτερος έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και πλάσαρε σχεδόν πάνω στη γραμμή τον τερματοφύλακα του Άρη για το 1-0. Στη συγκεκριμένη φάση ήταν έντονα τα παράπονα των φιλοξενούμενων καθώς θεωρούν πως προηγείται φάουλ στην έναρξη της φάσης και εν συνεχεία πως ο παίκτης που δίνει την ασσίστ δεν προλαβαίνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του άουτ.
Το παιχνίδι μετά την επίτευξη του γκολ πήρε μια άγρια μορφιά με φάσεις εκατέρωθεν και ευκαιρίες, κυρίως της Καλλικράτειας, να διευρύνει το σκορ. Ωστόσο, ευκαιρίες είχε να ισοφαρίσει και η Κασσάνδρα, αλλά οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας των κόκκινων απεσόβησαν την ισοφάριση.
Ν ΠΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 1-0
Συνθέσεις:
Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Κάλφας): Τσολακίδης, Ντιαλόσι, Νταντάμης, Σαραγιώτης, Αποστόλου, Κατσαμακίδης, Λεσσάϊ, Αποστολίδης (94′ Κακαλές), Δόμπρογλου (89′ Κουκουλέκης), Πλατάκης (83′ Φιλιππίδης), Κομνηνάκης.
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 (Παπαμάλλης): Αζόφ, Μίλκας, Νίνος, Δρουμούσης, Μανόλωφ, Λειβαδιώτης, Ντο Σάντος, Σαπανίδης (81′ Σουχασβίλι), Αθανασιάδης, Νικολαΐδης (75′ Κανέλης), Αργυρίου.