Στον μαγικό κόσμο της μουσικής ταξίδεψαν το κοινό οι μαθητές και τα μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου το Σαββατοκύριακο 15 – 16 Δεκεμβρίου 2018.
Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, μικροί και μεγάλοι σπουδαστές, απέδωσαν εξαιρετικά χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα,  αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Οι λιλιπούτειοι μαθητές της μουσικής προπαιδείας, το Προκαταρκτικό Τμήμα της Παιδικής Χορωδίας, σύνολα βιολιού, κιθάρας, φλάουτου και πιάνου, η Βυζαντινή και Παραδοσιακή Χορωδία, η Παιδική Χορωδία, η Μικτή Χορωδία Πολυγύρου και η Φιλαρμονική Γαλάτιστας & Ίρις Δήμου Παύλου Μελά σκόρπισαν συγκίνηση και έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας σε γονείς και φίλους που τους παρακολούθησαν.
Ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα  και ένα ευτυχές νέο έτος, απηύθυνε η Πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τα παιδιά του ωδείου, τους συμμετέχοντες στις χορωδίες και τις φιλαρμονικές, τους καθηγητές και τους γονείς για αυτή τη μοναδική μελωδική βραδιά.
Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Χρήστος Βορδός, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε Χρόνια πολλά  και ο Πρόεδρος του τοπικού Πολυγύρου, Νικήτας Κατσακιώρης.