Από τη Ν. Τρίγλια εγκαινίασε την έναρξη λειτουργίας των εκλογικών του κέντρων ο Yποψήφιος Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης και η Δημοτική Παράταξη Νέα Γενιά – Νέα Πορεία. Τα εγκαίνια τελέστηκαν το απόγευμα της Τρίτης, 9 Απριλίου, και παρά την έντονη βροχόπτωση στο μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι δημότες ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα και έδωσαν, ηχηρό παρόν και μήνυμα νίκης.

Με το σλόγκαν «Όχι άλλα χαμένα χρόνια», ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Τσούφης, κάλεσε τον κόσμο να επιλέξει  τη δημοτική παράταξη Νέα Γενιά – Νέα Πορεία στις εκλογές της 26ης Μαΐου, και να ψηφίσει τους καλύτερους και πιο ικανούς να διαχειριστούν τον Δήμο και τις ανάγκες του στη νέα περίοδο του Κλεισθένη αλλά και στις προκλήσεις της επόμενης τετραετίας.

Ο κ. Τσούφης μίλησε για τη Ν.Τρίγλια και για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή αλλά και για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών που θα υλοποιήσει με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Δημάρχου. Συγκεκριμένα πρότεινε λύσεις για τον πρωτογενή τομέα σε θέματα άρδευσης και ανέπτυξε τις δεσμεύσεις του για να καταστεί ο τόπος πιο ανταγωνιστικός, τις πολιτικές προτάσεις του για τον ψηφιακό δήμο αλλά και για τον τουρισμό. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη δημιουργία κέντρου έρευνας, καινοτομία και ανάπτυξης για τον πρωτογενή τομέα με τη συμμετοχή Πανεπιστημίων και επιχειρήσεων, κάτι που ενθουσίασε το κοινό.

[metaslider id=67377]

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι το εκλογικό του κέντρο στην πλατεία της Ν. Τρίγλιας θα λειτουργεί καθημερινά για τα ζητήματα των πολιτών, ενώ παρουσίασε και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που κατέρχονται στις εκλογές στη Δημοτική Ενότητα Ν. Τρίγλιας.

Σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου, εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο της παράταξης Νέα Γενιά – Νέα Πορεία στα Ν. Μουδανιά και αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου θα γίνουν τα εγκαίνια του γραφείου στη Ν. Καλλικράτεια στις 20.30.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Τρίγλιας είναι:

Βοϊδάκη Μαρία, Ιδιωτική Υπάλληλος
Ευγενίου Ευστράτιος, Επιχειρηματίας
Κουλούρης Φίλιππος, Υπάλληλος Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής
Καπετάνος Ιωάννης, Ελεύθερος επαγγελματίας 
Λιόλιου Αναστασία, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός
Μερσινά Μαρία, Υπάλληλος Διοικητικού Μηχανικων Χαλκιδικής
Μπέης Εμμανουήλ, Ιατρός 
Χαραλαμπίδης Χρήστος, Οικονομολόγος